sâmbătă, 6 martie 2010

Ontanu si interesele cetatenilor........

.....depinde care cetateni, eu stau in sectorul 2 si cel mai bine se pricep sa ne ridice masinile ,sub tot felul de pretexte("legale" cica!), te coste cam 530 de lei sa o scoti de la celebra firma SUPERCOM pe ai carei cetateni/actionari ii protejeaza dom' primar.
In replica ni se da in cap cu faptul ca s-au construit 4800 de locuri de parcare, in cele 2 legislaturi ale "maestrului" Ontanu.Va dati seama ce mare realizare sa faci 4800 de NOI locuri de parcare in sectorul 2 ,este o mare realizare si arhisuficient pentru cei 500 000 de locuitori ai sectorului ! Si noi , nesimtitii de contribuabili, parcam aiurea si deranjam pe dom' primar. Cele 4800 de locuri de parcare sint probabil facute ,majoritatea ,ca la noi pe bulevard , trasind linii pe carosabil , va dati seama ce mare investitie ,pentru cetatenii sectorului2!
Acesta este doar un bun exemplu ,din care orice om cu bun simt isi da seama ca Romania este o tara, in care autoritatile,in intregul lor, sint in razboi cu propriul popor, acest popor mereu BP* pentru lacomia si nesimtirea statului.
*Bun de Plata =BP

(Comentariu lansat de subsemnatul pe KeyPeople)

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu